Η Geosystems Hellas συμμετείχε στο 8ο Διεθνές Συνέδριο Smart Data and Smart Cities (SDSC) με το έργο Harmonia

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas συμμετείχε στο 8ο Διεθνές Συνέδριο Smart Data and Smart Cities (SDSC) με το έργο Harmonia, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις αρχές Ιουνίου.

 

Μια Decision Support Platform για Αποδοτικό Αστικό Σχεδιασμό προς την Έξυπνη Πολιτική Λήψη Αποφάσεων, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου HARMONIA, παρουσιάστηκε από τον Ευστράτιο Μάγκουφη, Μηχανικό Γεωπληροφορικής & Γεωχωρικού Λογισμικού, Geosystems Hellas. Αυτή η πλατφόρμα κεντρικοποιεί ποικίλα datasets και προσφέρει γεωχωρικά αναλυτικά εργαλεία, επιτρέποντας στους ενδιαφερόμενους να αξιολογούν και να αντιμετωπίζουν διάφορους αστικούς κινδύνους, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα της λήψης αποφάσεων και ενισχύοντας την ανθεκτικότητα των πόλεων.

Το έργο HARMONIA αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την υποστήριξη των πόλεων στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που θέτει η κλιματική αλλαγή μέσω καινοτόμων λύσεων. Η συμμετοχή της Geosystems Hellas στο συνέδριο SDSC2024 καταδεικνύει τη δέσμευσή της για την προώθηση των τεχνολογιών έξυπνων πόλεων και της αστικής ανθεκτικότητας, αναπτύσσοντας εφαρμογές που καλύπτουν τις ανάγκες των ευρωπαϊκών πόλεων απέναντι στους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής και την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων.

Η GEOSYSTEMS HELLAS S.A. (GSH), μια ελληνική ΜΜΕ που ιδρύθηκε το 2009, είναι κορυφαίος πάροχος προηγμένων λύσεων γεωχωρικού λογισμικού, γεωπληροφορικής και ανάλυσης δεδομένων. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στις υπηρεσίες παρατήρησης της Γης, downstream space, τηλεπισκόπηση, Geographic Information Systems, φωτογραμμετρία, διαχείριση δεδομένων, καθώς και ανάπτυξη και ενσωμάτωση πλατφορμών. Η GSH είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής και σύμβουλος των Hexagon Safety, Infrastructure & Geospatial και Hexagon Airborne για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εμπειρία και η προοδευτική σκέψη επιτρέπουν στην GSH να προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες διαφόρων βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της περιβαλλοντικής παρακολούθησης, του αστικού σχεδιασμού, της διαχείρισης φυσικών πόρων, της πολιτιστικής κληρονομιάς, της ασφάλειας και της διαχείρισης καταστροφών. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιήσεις ISO (ISO 9001:2015, ISO 27001:2013, ISO 22301:2019, ISO 14001:2015), καθώς και διαβαθμίσεις NATO SECRET και EU SECRET.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Γιώργος Δασκαλόπουλος

+30 6983203845

Email: g.daskalopoulos@geosystems-hellas.gr

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο