Πρόσθετα GeoMedia

GeoMedia 3D
Ένα ενσωματωμένο περιβάλλον τρισδιάστατης απεικόνισης και ανάλυσης που υποστηρίζει ρεαλιστικές, τρισδιάστατες προβολές των γεωχωρικών δεδομένων σας.

GeoMedia Advanced Collection
Η GeoMedia Advanced Collection υποστηρίζει συλλογή δεδομένων και ροές εργασίας παραγωγής χαρτών που χρησιμοποιούνται από διεθνείς οργανισμούς χαρτογράφησης, ιδίως για το πρόγραμμα Multinational Geospatial Co-production Program (MGCP). Αυξάνει την παραγωγικότητα κατά τη συλλογή και επικύρωση χαρακτηριστικών διανυσματικών δεδομένων.

GeoMedia GI Toolkit
Το GeoMedia GI Toolkit είναι ένα σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας που έχουν σχεδιαστεί για να επεκτείνουν τις δυνατότητες του GeoMedia Professional. Υποστηρίζει ροές εργασίας παραγωγής δεδομένων και χαρτών, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής δεδομένων, της ενσωμάτωσης και διαχείρισης δεδομένων και της διάδοσης δεδομένων.

GeoMedia Image
Το GeoMedia Image παρέχει προηγμένες δυνατότητες προβολής και επεξεργασίας εικόνας για το GeoMedia Desktop.

GeoMedia Image Professional
Το GeoMedia Image Professional ενσωματώνει πλήρως τις λειτουργίες των γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών (GIS) και της ανάλυσης εικόνας, αλλά και ροές εργασιών σε ένα ενιαίο πακέτο.

GeoMedia Mapping Manager
Ενισχυμένες χαρτογραφικές δυνατότητες για την παραγωγή προϊόντων χαρτών. Περιλαμβάνει τον GeoMedia Map Publisher και το GeoMedia Feature Cartographer.

GeoMedia Motion Video Analyst Professional
Ένα περιβάλλον υψηλής παραγωγικότητας για την ανάλυση βίντεο που λαμβάνεται από UAV και άλλα κινούμενα οχήματα.

GeoMedia Objects
Μια προηγμένη εργαλειοθήκη που αποτελείται από χαρτογραφικές λειτουργίες και λειτουργίες GIS, οι οποίες επιτρέπουν προσαρμοσμένες λύσεις GIS βασισμένες στην πλατφόρμα GeoMedia.

GeoMedia PDF
Το GeoMedia PDF είναι ένα πρόσθετο στο GeoMedia Desktop που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εξαιρετικά ευφυή γεωαναφερμένα αρχεία PDF από φύλλα χαρτών στο παράθυρο διάταξης ενός GeoMedia GeoWorkspace.

GeoMedia Transportation Manager
Βοηθώντας τους επαγγελματίες των μεταφορών να αναλύσουν και να διατηρήσουν αποτελεσματικά τα γραμμικά χαρακτηριστικά και την υποδομή σας.

GeoMedia Viewer
Μια δωρεάν εφαρμογή GIS για την εμφάνιση, την ανάλυση και την εκτύπωση των δεδομένων ενός χάρτη.

GeoMedia VPF
Το GeoMedia VPF παρέχει ένα περιβάλλον παραγωγής για τη δημιουργία προϊόντων ψηφιακών χαρτών.

Image Scout
Περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για μια πλήρη ροή εργασίας γεωχωρικής εκμετάλλευσης. Περιλαμβάνει τα: GeoMedia Professional, GeoMedia Image Pro, GeoMedia GeoDEX και GeoMedia 3D (Image Scout 3D).

Incident Analyst
Το Incident Analyst παρέχει ένα διαισθητικό, φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον χαρτογράφησης για την ανάλυση και κατανόηση κάθε είδους πληροφοριών που βασίζονται σε συμβάντα.

Spatial Modeler SDK
Η συνδρομή Hexagon Geospatial Developer Network παρέχει μια εργαλειοθήκη C ++ για δημιουργία, τροποποίηση και εκτέλεση ροών εργασίας σε γεωχωρικά δεδομένα.

 

Δείτε Περισσότερα…

 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Υπεύθυνη:

Χριστίνα Λυδία Βαλδεσέρα
Γεωγράφος ΧΠΑ, Technical Sales Manager

    l.valdessera@geosystems-hellas.gr
       +30 2102846144-145

Μετάβαση στο περιεχόμενο