GEOMEDIA WebMap

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Το Geomedia WebMap επιτρέπει την άμεση δημιουργία διαδραστικών χαρτών ιστού χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαμόρφωσης και δημιουργίας εφαρμογών που παρέχονται στο ίδιο το GeoMedia, εξαλείφοντας την ανάγκη προγραμματισμού. Διαμορφώστε τη διάταξη του περιβάλλοντος εργασίς της διαδικτυακής εφαρμογής και δημιουργήστε ερωτήματα και άλλα στοιχεία που καθορίζονται από τον χρήστη. Μπορείτε να παρέχετε άμεση πρόσβαση και σε πραγματικό χρόνο στα γεωχωρικά δεδομένα σας. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν, να αναζητούν και να αναλύουν πολλαπλούς τύπους γεωχωρικών δεδομένων ταυτόχρονα, χωρίς να απαιτείται προδημοσίευση ή μετάφραση.

geomedia webmap thumbnail

Το GeoMedia WebMap υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα πελατών που πρέπει να οπτικοποιήσουν και να εξετάσουν γεωγραφικά δεδομένα στον Ιστό. Από την εύκολη δημιουργία διαδικτυακών υπηρεσιών που συμμορφώνονται με τα πρότυπα έως την παροχή εξελιγμένης απεικόνισης και ανάλυσης σε διαδραστικές εφαρμογές χαρτογράφησης ιστού, το GeoMedia WebMap επιτρέπει τη δημιουργία ισχυρών λύσεων για την κοινή χρήση των πλούσιων γεωχωρικών δεδομένων του οργανισμού σας.

Πραγματικά οφέλη του Geomedia Webmap:

 • Φέρτε τη δύναμη της γεωχωρικής επεξεργασίας στον ιστό.
 • Μεγιστοποιήστε την αξία των γεωγραφικών σας πληροφοριών.
 • Δώστε στους χρήστες σας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα γεωχωρικά δεδομένα.
 • Πρόσβαση και ανάλυση δεδομένων οπουδήποτε και οποτεδήποτε
 • Βελτίωση της παραγωγικότητας.
 • Δεν απαιτείται γνώση προγραμματισμού.
 • Με βάση τα βιομηχανικά πρότυπα.
 • Αποδεδειγμένο μοντέλο κλιμάκωσης απόδοσης.
 • Δημιουργήστε τη δική σας προσαρμοσμένη εφαρμογή Ιστού.


ΙΣΧΥΡH ΥΠΟΣΤHΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ    
           
Υποστήριξη για τα πρότυπα της βιομηχανίας υπηρεσιών διαδικτύου – συμπεριλαμβανομένων των OGC WMS (Web Map Service), OGC WFS (Web Feature Service) και OGC WMTS (Web Map Tile Service).


ΙΣΧΥΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ      
Το GeoMedia WebMap χρησιμοποιεί το Geospatial Portal ως ενσωματωμένο πρόγραμμα -πελάτη ιστού για δημοσίευση χαρτών στον ιστό και παρέχει τις δυνατότητες στους χρήστες να βλέπουν, να αναλύουν, να καταγράφουν και να ενημερώνουν γεωχωρικές πληροφορίες σε 2D ή 3D.


ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ     
Όταν αναπτύσσεται με το Workflow Manager, το GeoMedia WebMap μπορεί να αυτοματοποιήσει και να οργανώσει επιχειρηματικές ροές εργασιών κυβερνητικών υπηρεσιών, εταιρειών κοινής ωφέλειας και άλλων οργανισμών. Μπορεί να διατεθεί στο πρόγραμμα περιήγησης αλλά και μέσω του Geospatial Portal.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ 
Το GeoMedia WebMap επιτρέπει τη διαχείριση διαδικτυακών εφαρμογών μέσω μιας ενσωματωμένης κονσόλας διαχείρισης που βασίζεται στο web. Αυτή η κονσόλα επιτρέπει στους διαχειριστές να διαχειρίζονται τους διακομιστές και τις υπηρεσίες web τους, καθώς και τους ιστότοπους που είναι διαθέσιμοι σε αυτούς τους διακομιστές.


GeoMedia
WebMap Mobile
Το GeoMedia WebMap Mobile είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε φορητές συσκευές για επιθεωρητές ή πληρώματα πεδίου που χρειάζονται πρόσβαση στο GIS των οργανισμών τους. Παρέχει δυνατότητες λειτουργίας σε απευθείας σύνδεση καθώς και δυνατότητες λειτουργίας χωρίς σύνδεση που επιτρέπουν την εμφάνιση και την τροποποίηση δεδομένων σε περιοχές χωρίς ηλεκτρονική πρόσβαση στη βάση δεδομένων.

geomedia webmap mobile thumbnail

 • Χρησιμοποιείται για όλους τους τύπους εργασιών επιθεώρησης πεδίου και χώρου, όπως επιθεώρηση πόλων ή βλάστησης για επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας ή δημόσια έργα, επιθεώρηση φωτεινών σηματοδοτών και γεφυρών για τις αρχές μεταφορών και επιθεώρηση θέσης κυψελών ή κινητών πύργων για εταιρείες επικοινωνιών.
 • Απευθείας προβολή, επεξεργασία, επικύρωση και ενημέρωση των εταιρικών σας δεδομένων GIS από το πεδίο σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαμορφώστε εφαρμογές για κινητά σε συγκεκριμένες ροές εργασίας για συγκεκριμένο προσωπικό και ορίστε δικαιώματα χρήστη.
 • Καθορίστε backdrop ψηφιδωτά δεδομένα , άλλες επικαλύψεις πληροφοριών GIS και τα διανυσματικά δεδομένα που ένας συγκεκριμένος χρήστης μπορεί να δει και να επεξεργαστεί.
 • Η ανοικτή αρχιτεκτονική επιτρέπει στις ενημερώσεις να είναι άμεσα διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες GIS που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή, τον ιστό ή τις φορητές συσκευές.
 • Χρήση τυποποιημένων υπηρεσιών διαδικτύου OGC: συμβατές με όλες τις πλατφόρμες GIS. Σας επιτρέπει να εργάζεστε απευθείας στη βάση δεδομένων σας χωρίς μετατροπή δεδομένων, συγχρονισμό ή προσωρινή αποθήκευση δεδομένων
 • Με δυνατότητα λήψης από τα καταστήματα εφαρμογών Apple και Google.

 

Δείτε Περισσότερα…

 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Υπεύθυνος:

Ιωάννης Μαρουφίδης
Electrical & Computer Engineer NTUA, CSO, Integrated Solutions Engineer

    j.maroufidis@geosystems-hellas.gr
       +30 2102846144-145

Κατηγορίες: Εφαρμογές Web GIS

Μετάβαση στο περιεχόμενο