ERDAS APOLLO

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Το ERDAS APOLLO είναι ένα γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών για αρχειοθέτηση, επεξεργασία, αναζήτηση και διάδοση γεωχωρικών και μη γεωχωρικών δεδομένων σε οποιονδήποτε πελάτη και σε οποιαδήποτε συσκευή, αξιοποιώντας πλήρως τα μεταδεδομένα τους. Η ERDAS APOLLO υλοποιεί μια Service Oriented Architecture (SOA) που παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής και επέκτασης ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις γεωχωρικών ή επιχειρηματικών διαδικασιών κάθε οργανισμού.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ολοκληρωμένη διαχείριση εικόνων και διανυσματικών δεδομένων και διάδοση
 • Οργάνωση γεωχωρικών και επιχειρησιακών δεδομένων σε κεντρική βιβλιοθήκη και διανομή τους μέσω cloud
 • Γρήγορη ανταλλαγή δεδομένων και λιγότερο απαιτητική σε πόρους από ανταγωνιστικά προϊόντα
 • Πλήρως διαλειτουργικό: ενσωματώνει πρότυπα OGC
 • Πλήρης υποστήριξη ECW
 • Αξιοποίηση υφιστάμενων συστημάτων: δυνατότητα ενοποίησης με άλλα περιβάλλοντα GIS
 • Χρήση ρουτίνων χωρικών μοντέλων στο cloud – WPS

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

 • Δυνατότητα Ταχύτερης Παράδοσης Εικόνας
  Με το υψηλής απόδοσης πρωτόκολλο εικόνων streaming ECWP, το ERDAS APOLLO περιλαμβάνει το ταχύτερο σύστημα παράδοσης εικόνων στην αγορά.

  erdas apollo1 thumbnail

 • Συγκομιδή, Καταγραφή, Ασφάλιση και Δημοσίευση όλων των τύπων δεδομένων
  Το ERDAS APOLLO καταγράφει περιεκτικά ΟΛΑ τα δεδομένα σας – συμπεριλαμβανομένων των διανυσματικών (GML, Shapefile, FGDB), νεφών σημείων, εικόνων και βοηθητικών επιχειρηματικών δεδομένων – όλα σε ένα μόνο πρόγραμμα ανίχνευσης.

erdas apollo2 thumbnail

 • Πλήθος Επιλογών Παράδοσης
  Το ERDAS APOLLO παρέχει τη μεγαλύτερη ευελιξία για την παράδοση γεωχωρικών δεδομένων, επιτρέποντας τη διάδοση σε οποιονδήποτε πελάτη, σε οποιαδήποτε συσκευή.

  erdas apollo3 thumbnail

 • Πλήρως Διαλειτουργικό
  Το ERDAS APOLLO υιοθετεί τις υπηρεσίες OGC ως μια κύρια, εγγενή εφαρμογή για την πρόσβαση σε δεδομένα. Αυτό εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη διαλειτουργικότητα και ευελιξία κατά την ενσωμάτωση του ERDAS APOLLO στις τρέχουσες ροές εργασίας σας.

  erdas apollo4 thumbnail
 • Ευέλικτη Ανάπτυξη
  Επιλέξτε ένα μοντέλο ανάπτυξης που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Επιλογή για την υλοποίηση της λύσης ERDAS APOLLO: τοπική εγκατάσταση ή στο cloud.

 

ERDAS APOLLO Studio (Έκδοση 2022)
Το ERDAS APOLLO Studio είναι ένας επανασχεδιασμένος web client administrator για το ERDAS APOLLO, αντικαθιστώντας το πλέον παλαιού τύπου εργαλείο επιφάνειας εργασίας Data Manager στην τελευταία έκδοση του ERDAS APOLLO για τη σουίτα Power Portfolio 2022. Το Studio υποστηρίζει όλες τις κύριες υπάρχουσες ροές εργασίας με εξαιρετικά βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και πιο αποτελεσματικές ροές εργασιών διαμόρφωσης. Αναθέστε τη διαχείριση του διακομιστή σας ή αποκτήστε άμεση πρόσβαση, όλα μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

apollo studio thumbnail


ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το ERDAS APOLLO διατίθεται σε τρεις κατηγορίες προϊόντων, που εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των πελατών-από έναν χαμηλού κόστους, εξαιρετικά γρήγορο διακομιστή εικόνας έως ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης δεδομένων. Και τα τρία επίπεδα προσφέρουν εντυπωσιακά γρήγορη απόδοση, ακόμη και όταν χειρίζεστε τεράστια αρχεία δεδομένων και χιλιάδες ταυτόχρονους χρήστες.

 • ERDAS APOLLO Essentials   
  Το ERDAS APOLLO Essentials παρέχει γρήγορη ανταλλαγή γεωχωρικών εικόνων μέσω ιστότοπου δημόσιας πρόσβασης. Αυτό το μοναδικό προϊόν παρέχει πρόσβαση υψηλής ταχύτητας σε μεγάλους όγκους εικόνων στο ελάχιστο σετ hardware. Η λύση μπορεί να διανείμει τεράστια ποσά δεδομένων σε χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα, όλα από έναν μόνο διακομιστή.
 • ERDAS APOLLO Advantage
  Με το ERDAS APOLLO Advantage, τα γεωχωρικά δεδομένα που διανέμονται σε πολλά τμήματα ή γραφεία μπορούν εύκολα να οργανωθούν και να διαδοθούν με ποικίλους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών διαδικτύου, άμεσων λήψεων ή Clip-Zip-Ship. Με αυτόν τον τρόπο, οι τελικοί χρήστες μπορούν τελικά να αναζητήσουν, να ανακαλύψουν και να απεικονίσουν δεδομένα σε μια ποικιλία εφαρμογών.
 • ERDAS APOLLO Professional
  Το ERDAS APOLLO Professional παρέχει γεωεπεξεργασία γεωχωρικών δεδομένων από την πλευρά του διακομιστή και προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο γεωεπεξεργασίας (WPS), το οποίο χρησιμοποιεί πολύπλοκους αλγόριθμους που επιτυγχάνουν ασυναγώνιστη ισχύ επεξεργασίας. Χρησιμοποιώντας τα ERDAS IMAGINE ή GeoMedia, οι γεωχωρικοί αναλυτές δημιουργούν προσαρμοσμένα μοντέλα και τα δημοσιεύουν στον κατάλογο ERDAS APOLLO. Αυτά τα χωρικά μοντέλα μπορούν στη συνέχεια να καταστούν προσβάσιμα και εκτελέσιμα κατόπιν αιτήματος από χρήστες από ένα front-end του thin-client.

 

erdas apollo5 thumbnail

 

Δείτε Περισσότερα…

 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Υπεύθυνος:

Σταύρος Χλωροκώστας
Surveying Engineer NTUA, Hexagon Geospatial Solutions Technical Support

     s.chlorokostas@geosystems-hellas.gr
       +30 2102846144-145

Μετάβαση στο περιεχόμενο