GEOMEDIA

Δημοσιεύτηκε από τον/την Anastasios Tsirimokos στις

Το GeoMedia® είναι ένα ευέλικτο και ισχυρό πακέτο GIS για τη δημιουργία, ενημέρωση, διαχείριση και ανάλυση πολύτιμων γεωχωρικών πληροφοριών από διάφορες πηγές. Παρέχει ταυτόχρονη πρόσβαση σε γεωχωρικά δεδομένα σχεδόν σε οποιαδήποτε μορφή και τα απεικονίζει σε μια ενιαία προβολή χάρτη για αποτελεσματική επεξεργασία, ανάλυση, παρουσίαση και κοινή χρήση. Η λειτουργικότητα του GeoMedia το καθιστά ιδανικό για την εξαγωγή πληροφοριών από μια σειρά δυναμικά μεταβαλλόμενων δεδομένων για υποστήριξη ενημερωμένης και έξυπνης λήψης αποφάσεων.

geomedia1 thumbnail


ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 • Το GeoMedia προσφέρει άμεση σύνδεση με τις βάσεις δεδομένων με χωρικά χαρακτηριστικά που ήδη χρησιμοποιούνται- όπως Oracle, SQL Server και PostGIS διακομιστή δεδομένων.
 • Το GeoMedia μπορεί να έχει πρόσβαση σε πολλές κοινούς τύπους γεωχωρικών αρχείων, τους περισσότερους CAD τύπους αρχείου σχεδίασης με τη βοήθεια υπολογιστή (MicroStation και AutoCAD), τα ArcView και GeoDatabase File της Esri, kml, απλά αρχεία κειμένου και υπηρεσίες ιστού OGC όπως WMS, WMTS και WFS.
 • Διαθέτει έναν εξερευνητή καταλόγων ERDAS APOLLO για χωρική αναζήτηση, εύρεση και εμφάνιση δεδομένων εικόνας απευθείας στο παράθυρο του χάρτη.


ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το GeoMedia παρέχει έξυπνες δυνατότητες μοντελοποίησης χαρακτηριστικών που αναγνωρίζουν τις σχέσεις μεταξύ χαρακτηριστικών που αντιπροσωπεύουν αντικείμενα του πραγματικού κόσμου σε ένα δίκτυο, όπως αποχετευτικά, υδάτινα, ηλεκτρικά ή στοιχεία αερίου. Αναγνωρίζοντας αυτές τις σχέσεις κατά τη διαδικασία επεξεργασίας, η GeoMedia αυξάνει την παραγωγικότητα του χειριστή και διασφαλίζει ότι οι αλλαγές συνάδουν με τους πραγματικούς επιχειρηματικούς κανόνες, ώστε το δίκτυο να αντιπροσωπεύεται πάντα σωστά μέσα στο περιβάλλον GIS που χρησιμοποιείτε. Παρέχει επίσης δυνατότητες χρονικής αναζήτησης και απεικόνισης που σας επιτρέπουν να εντοπίσετε τις αλλαγές του δικτύου που έχουν συμβεί με την πάροδο του χρόνου και να αναλύσετε τις πιθανές αιτίες και τις πραγματικές επιπτώσεις στον κόσμο.

geomedia2 thumbnail


ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Το GeoMedia σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε εκλεπτυσμένη ανάλυση για να εξαγάγετε πληροφορίες από δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε πολλαπλές βάσεις δεδομένων, σε διαφορετικές πλατφόρμες και από ποικιλία διαφορετικών αρχείων. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ερωτήματα απεριόριστης πολυπλοκότητας, δημιουργώντας και συνδυάζοντας ερωτήματα μαζί, έτσι ώστε τα αποτελέσματα ενός ερωτήματος να τροφοδοτούν δυναμικά ένα άλλο ερώτημα.

geomedia3 thumbnail

Καθώς τα δεδομένα αλλάζουν, το GeoMedia ενημερώνει αυτόματα τα αποτελέσματα για εσάς, δίνοντάς σας μια ζωντανή εικόνα των πραγματικών καταστάσεων που απεικονίζονται από τα δεδομένα σας. Αυτή η ικανότητα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή ισχυρών αναλύσεων υποθετικών σεναρίων για στρατηγικό σχεδιασμό.


ΧΩΡΙΚΗ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ GEOMEDIA
Το ERDAS IMAGINE της Hexagon έχει δημιουργήσει το Spatial Modeler για την οπτική σύνταξη απλών έως πολύπλοκων ροών εργασίας χρησιμοποιώντας ράστερ και λειτουργίες χαρακτηριστικών, το οποίο παρέχεται και με το GeoMedia. Πολλές δυνατότητες, μερικές διαθέσιμες μόνο μέσω GeoMedia ή μέσω εντολών στο GeoMedia Image, μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν με το Spatial Modeler για την επεξεργασία αρχείων, δεδομένων ή άλλων πληροφοριών που απαιτούσαν προηγουμένως προγραμματισμό ή δημιουργία προσαρμοσμένων εντολών GeoMedia.


ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

 • Τροποποίηση και προσαρμογή του περιβάλλοντος εργασίας: ευκολότερη βελτιστοποίηση συγκεκριμένων ροών εργασίας.
 • Προσαρμογή του περιβάλλοντος εργασίας στις ιδιαίτερες ανάγκες και σκοπούς του χρήστη.
 • Απόκρυψη τμημάτων της διεπαφής, επιτυγχάνοντας την αποσυμφόρηση της περιοχής εργασίας και επιτρέποντας ταχύτερη αναγνώριση και πρόσβαση σε λειτουργίες και εργαλεία εργασίας.


ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Το GeoMedia διατίθεται σε τρεις κατηγορίες προϊόντων. Αυτές οι βαθμίδες σάς επιτρέπουν να αποκτήσετε τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε και επιτρέπουν επίσης την εύκολη προσαρμογή του πεδίου εφαρμογής του λογισμικού έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαχείρισης GIS, τις απαιτήσεις ανάλυσης και τον προϋπολογισμό σας.

GeoMedia Essentials
Σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να αναλύσετε μια μεγάλη ποικιλία πηγών γεωχωρικών δεδομένων. Περιλαμβάνει επίσης το IMAGINE Essentials, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε απλή προετοιμασία εικόνας.

GeoMedia Advantage          
Διαθέτει όλες τις λειτουργίες του GeoMedia Essentials και είναι εξαιρετικό για τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων, την επεξεργασία και την ανάλυση δεδομένων υψομέτρου και εδάφους, συμπεριλαμβανομένων των LiDAR, και περιλαμβάνει επικύρωση δεδομένων και εξελιγμένα εργαλεία ανάλυσης raster. Τέσσερις εντολές που ήταν προηγουμένως διαθέσιμες μόνο στη βαθμίδα GeoMedia Professional είναι επίσης τώρα διαθέσιμες στη βαθμίδα GeoMedia Advantage: Insert Area by Face, Insert Interactive Area by Face, Dimensions, and Insert Dimensions.

GeoMedia Professional       
Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων βαθμίδων και παρέχει διαχείριση και ανάλυση δεδομένων πολλαπλών χρηστών σε επίπεδο επιχείρησης. Διαχειριστείτε γραμμικά δίκτυα, παράγετε επαγγελματικούς χαρτογραφικούς χάρτες, διεξάγετε προηγμένη επεξεργασία δυνατοτήτων, διαχειριστείτε δέματα, διεξάγετε ανάλυση δικτύου χρησιμότητας, παρακολουθείστε και ελέγξτε μεταβολές, ενσωματώστε δεδομένα από πολλαπλές πηγές, σχεδιάστε και χρησιμοποιείστε χωρικά μοντέλα και εξασφαλίστε τη συνολική ποιότητα των δεδομένων με το GeoMedia Professional.

 


Τελευταία Έκδοση – GeoMedia Desktop 2022

Μέρος της νέας σουίτας Power Portfolio 2022, το GeoMedia 2022 έρχεται με πολλές διορθώσεις και προσθήκες:

 • Υποστήριξη για Νέες Πλατφόρμες
  Oracle 19c, SQL Server 2019, G/Technology, PostGIS 3.1/PostgreSQL 13, CAD
 • Γενικές Προσθήκες
  Βελτιώσεις στη λειτουργία Drag-and-Drop, Νέα εντολή ηλεκτρονικής υποστήριξης, Νέες εντολές στο παράθυρο Layout και άλλα
 • Πρόσβαση Δεδομένων
  Data servers για Oracle Object LTT και PostGIS, Σύνδεση σε βάση δεδομένων PostGIS και άλλα
 • Εμφάνιση Χάρτη
  Εκτεταμένη υποστήριξη για σύμβολα SVG, Διάφορες προσθήκες στο παράθυρο χάρτη
 • Χωρική Μοντελοποίηση
  Βελτιώσεις σε παρόντες τελεστές, Προσθήκη διαφόρων νέων τελεστών

 

Δείτε Περισσότερα…

 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Υπεύθυνη:

Χριστίνα Λυδία Βαλδεσέρα
Γεωγράφος ΧΠΑ, Technical Sales Manager

    l.valdessera@geosystems-hellas.gr
       +30 2102846144-145

Μετάβαση στο περιεχόμενο