Αισθητήρες

Εικόνες ακριβείας για έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει… 

Ο οίκος Leica Geosystems AG συνεχίζει να προσθέτει προϊόντα στο χαρτοφυλάκιο των λύσεων για εναέρια παρακολούθηση και λήψη εικόνων (airborne imaging solutions) παραμένοντας ηγέτης στην κατασκευή και εμπορία ολοκληρωμένων λύσεων χρησιμοποιώντας «state-of-the-art» πλατφόρμες και «end-to-end» διαδικασίες.

«Leica Geosystems is the world‘s leading manufacturer of airborne sensor solutions.Everything for Airborne Sensing – but the plane!»

•    Μεσαίου και μεγάλου μεγέθους αερομεταφερόμενες φωτομηχανές και LIDAR αισθητήρες 
•    Αερομεταφερόμενες λύσεις  GNSS/IMU 
•    Ροή εργασίας Λογισμικών- Πλήρεις Λογισμικές Λύσεις : από σχεδιασμό πτήσεων ως post processing 
•    Global support network 

Η Leica Geosystems AG αξιοποιεί την τεχνολογία των εναέριων αισθητήρων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών: μελέτες κτηματολογίου, χρήσεων γης, ειδικών κατασκευών, οδοποιία, έλεγχο συνόρων, πολιτική προστασία, περιβάλλον, αγροτικές και δασικές διαχειριστικές κ.α.  

  • Ο αισθητήρας Leica ADS είναι ο πρώτος αισθητήρας μεγάλου μεγέθους που παρουσιάστηκε στην αγορά υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες φωτογραμμετρίας και τηλεπισκόπησης. Σε συνδυασμό με το λογισμικό Leica XPro οι χρήστες μπορούν να έχουν πλήρη αξιοποίηση των εικόνων του e ADS80‘s και μπορούν να έχουν τελικό προϊόν ορθοεικόνας σε τέσσερις μπάντες  πολύ πιο γρήγορα. Δείτε περισσότερα..
  • Η νέα σειρά Leica RCD30, μεσαίου μεγέθους, αποτελεί εναλλακτική οικονομική λύση για ποικίλες εφαρμογές όπου η εναέρια ψηφιακή φωτογράφιση είναι ζητούμενο. Είναι η πρώτη 60MP ψηφιακή εναέρια φωτογραφική μηχανή που δίνει co-registered four-band (RGBN) imagery από single camera head. Μπορεί να συνδιαστεί τέλεια με το LIDAR Leica ALS αλλά μπορεί να να λειτουργήσει αυτόνομα ή dual ή και quadruple head configuration. Δείτε περισσότερα..  

Δείτε όλους τους αισθητήρες εδώ…

Μετάβαση στο περιεχόμενο