Η Geosystems Hellas είναι χορηγός στην Ημερίδα «Ημέρα Σταδιοδρομίας στις Διαστημικές Τεχνολογίες, Εφαρμογές και Υπηρεσίες Made in Greece»

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

 

Career Day in Space Poster altΗ GEOSYSTEMS HELLAS A.E. χορηγός στην Ημερίδα με θέμα «Ημέρα Σταδιοδρομίας στις Διαστημικές Τεχνολογίες, Εφαρμογές και Υπηρεσίες Made in Greece» , που διοργανώνεται από το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις «Διαστημικές Τεχνολογίες, Εφαρμογές και Υπηρεσίες», και το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών στην «Αεροδιαστημική και Τεχνολογία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  στις  8 Μαΐου  2023, ώρα 9.00π.μ. στο  Ίδρυμα Ευγενίδου.

Με την έναρξη της εκτέλεσης του Εθνικού Διαστημικού Προγράμματος στο πλαίσιο του Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας – Ελλάδα 2.0 και την αναβαθμισμένη τα τελευταία χρόνια συμμετοχή της Ελλάδας στα Διαστημικά Προγράμματα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC), είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για σας να συμμετάσχετε στην “Ημέρα Σταδιοδρομίας στις Διαστημικές Τεχνολογίες, Εφαρμογές και Υπηρεσίες Made in Greece” που διοργανώνουν για πρώτη φορά από κοινού για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές τους, καθώς και για τους αποφοίτους τους: το Τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, και το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις «Διαστημικές Τεχνολογίες, Εφαρμογές και Υπηρεσίες» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εκδήλωση διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνεργατικού Σχηματισμού Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών (si-Cluster), της Θερμοκοιτίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στην Ελλάδα (ESA BIC Greece) του Corallia του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά, της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ), της EFA Group, της Geosystems Hellas, της ΟΗΒ Hellas, της OQ Technologies Hellas, και της Thales Hellas. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023, ώρα 9.00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λ. Συγγρού 387, Αθήνα. Κύριος σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί το Ελληνικό οικοσύστημα στον χώρο της Διαστημικής και να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και απόφοιτοι για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει ο χώρος της Διαστημικής στην Ελλάδα. Η ημερίδα, επίσης, περιλαμβάνει ενημερωτικές ομιλίες για όλα τα σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την Διαστημική στην Ελλάδα αυτή την περίοδο.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο