Η Geosystems Hellas έλαβε μέρος στο τελευταίο Plenary meeting του D^2EPC στην Ολλανδία

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Καθώς το έργο D^2EPC φτάνει στο τέλος του, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Plenary με εντυπωσιακή επιτυχία. Η διήμερη συνάντηση, που φιλοξενήθηκε από τον εταίρο του προγράμματος DEMO, πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Ιουλίου και συγκέντρωσε εκπροσώπους από κορυφαίους οργανισμούς του έργου, συμπεριλαμβανομένης της Geosystems Hellas (GSH), για να μοιραστούν και να συζητήσουν τις αξιοσημείωτες προόδους που επιτεύχθηκαν στο πλαίσιο του έργου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης, οι συμμετέχοντες συμμετείχαν σε διεξοδικές συζητήσεις και συνεδρίες ανταλλαγής γνώσεων, εστιάζοντας ειδικά στις προόδους που σημειώθηκαν στο έργο 7.4 από τη Geosystems Hellas (GSH), έναν από τους βασικούς συντελεστές του έργου, παρουσίασαν τις πρωτοποριακές συνεισφορές τους και απέδειξαν τη δέσμευσή τους να προωθήσουν θετικές αλλαγές στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η τελική συνεδρίαση της ολομέλειας του έργου D^2EPC όχι μόνο σηματοδότησε την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, αλλά και γιόρτασε το πνεύμα συνεργασίας και το κοινό όραμα μεταξύ των οργανισμών-εταίρων. Οι συλλογικές προσπάθειες της ομάδας TRIQUETRA πρόκειται να αφήσουν μόνιμο αντίκτυπο στον κατασκευαστικό τομέα, εμπνέοντας νέες δυνατότητες για ενεργειακά αποδοτικές και περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο