Η Geosystems Hellas συμμετέχει στην εκδήλωση «DIGITAL CONSTRUCTION – Construction Technology ExpoForum»

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas συμμετέχει στην εκδήλωση DIGITAL CONSTRUCTION – Construction Technology ExpoForum, που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι στις 10 και 11 Ιουνίου και ώρες 10.00 π.μ. – 20.00 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας (Περίπτερο D10) όπου ένας ειδικός εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα είναι διαθέσιμος για να σας παρουσιάσει τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε σε νέες τεχνολογίες, εξοπλισμό και υπηρεσίες γύρω από την τηλεπισκόπηση αλλά και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πρώτοι για τις αλλαγές που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός “Construction 4.0 αλλάζοντας τον τρόπο σχεδιασμού, παράδοσης και λειτουργίας των έργων κατασκευής και υποδομής.

Το DIGITAL CONSTRUCTION – Construction Technology ExpoForum έχει σκοπό να αναδειξει τον αντίκτυπο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας καθώς και τις προκλήσεις και ευκαιρίες για τους κλάδους των κατασκευών, των υποδομών, της αρχιτεκτονικής και της αστικής ανάπλασης.

Οι επισκέπτες εκτός από την περιήγηση στα περίπτερα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ όλες τις παράλληλες δράσεις.

Για να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση και το τρόπο συμμετοχής σας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του event που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο