Η Geosystems Hellas συμμετέχει στη Space Tech Expo Europe στη Βρέμη

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη εκδήλωση Β2Β για τη διαστημική βιομηχανία, στη Βρέμη, την πόλη του διαστήματος;

Η Geosystems Hellas σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Space Tech Expo Europe στις 14-16 Νοεμβρίου 2023, η οποία επιστρέφει στη Βρέμη της Γερμανίας για την 6η διοργάνωσή της.

Ένας εμπειρογνώμονας της Geosystems Hellas θα επιδείξει τις λύσεις τηλεπισκόπησης και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σε ένα περίπτερο που θα συνδιοργανώσει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Διαστημικής Βιομηχανίας.

Η εκδήλωση κλιμακώνει τον κλάδο σε νέα ύψη χρόνο με τον χρόνο σε μια απαράμιλλη παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογιών, ευκαιρίες δικτύωσης και επίκαιρες συζητήσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν νέες τεχνολογίες, να γνωρίσουν νέους επιχειρηματικούς εταίρους και να μάθουν από τους πιο περιζήτητους διανοητές του κλάδου στα συνέδρια. Η συμμετοχή σε όλες τις πτυχές της εκδήλωσης είναι δωρεάν με το πάσο Space Tech Expo Europe που θα λάβετε μέσω της εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες και την εγγραφή σας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Space Tech Expo Europe κάνοντας κλικ εδώ.

Μην το χάσετε.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο