Η Geosystems Hellas συμμετέχει στην ημερίδα “Smart Innovation Symposium #3: Research and Innovation in Small and Medium Enterprises”

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas συμμετέχει στην Ημερίδα “Smart Innovation Symposium #3: Research and Innovation in Small and Medium Enterprises” στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου RETASTE: Rethink Food Resources, Losses, and Waste Third International Conference 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα.

Σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας, όπου ένας ειδικός εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα είναι διαθέσιμος να σας παρουσιάσει τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε σε νέες τεχνολογίες, λογισμικό και υπηρεσίες γύρω από την τηλεπισκόπηση και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο POTATO2UP “Βιολογικές πρακτικές καλλιέργειας πατάτας για βελτιωμένη ποιότητα παραγωγής και αντοχή στις ασθένειες”.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπροσώπους οργανισμών που σχετίζονται με την παραγωγή, τη διανομή και την κατανάλωση τροφίμων, καθώς και, εκείνους που ασχολούνται με τα απόβλητα που παράγονται σε κάθε στάδιο της διαδρομής από το αγρόκτημα στο τραπέζι, και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις σχετικά με την έρευνα και τα καινοτόμα αποτελέσματα που στοχεύουν στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκδήλωση και τον τρόπο συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης την οποία θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο