Η Geosystems Hellas συμμετέχει ως υποστηρικτής στο Space Forum

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η GEOSYSTEMS HELLAS συμμετέχει ως υποστηρικτής στο Space Forum 23.09.2021.

Οι πολιτικές της ελληνικής, της γαλλικής και της ευρωπαϊκής κυβέρνησης ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της διαστημικής βιομηχανίας. Τόσο το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης της Ελλάδας, όσο και η στρατηγική της Ευρώπης, προβλέπουν επενδύσεις μέσω των πολλών εφαρμογών της.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, φόρουμ με θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες στη διαστημική βιομηχανία :

New European Space Era

Earth Telecommunications Navigation

 CooperationOpportunitiesforGreece & France

Στόχος του φόρουμ είναι η παρουσίαση της τεχνολογίας, της στρατηγικής και των ελληνικών και ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών με σκοπό τη δημιουργία εμπορικών συνεργειών μεταξύ γαλλικών και ελληνικών εταιρειών.

Η ψηφιακή μετάβαση, που προβλέπεται στο ελληνικό εθνικό σχέδιο ανάκαμψης, καθώς και οι διάφορες επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα που έχουν ανακοινωθεί από την ελληνική κυβέρνηση (όπως η ανάπτυξη δικτύου 5G, ο εκσυγχρονισμός του κεντρικού δικτύου και των υπηρεσιών Cloud, η θαλάσσια στρατηγική μέσω του διαστήματος, τα νέα συστήματα παρατήρησης της γης και της θάλασσας) θα είναι τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν.

Πρόγραμμα | Δήλωση Συμμετοχής

Γλώσσα : Αγγλικά

Διαθέσιμη μετάφραση GR ⇔ FR

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης covid-19 (ισχύει για 180 μέρες μετα την έκδοσή του). Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είναι απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών και η χρήση μάσκας από όλους.

Space Forum 2021 Space Forum Sponsors

 

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο