Η Geosystems Hellas συμμετέχει στο Summer school του RESEARCH Project

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Λευκωσία, 2-5 Οκτωβρίου – Η Geosystems Hellas, βασικός συμμετέχων, συμμετείχε στο Summer school που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του RESEARCH Project. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην καινοτόμο γεωχωρική έρευνα, ρίχνοντας φως στις εξελίξεις αιχμής στον τομέα.

 Αρχαιολογικές γνώσεις με δεδομένα SAR: Στο Θερινό Σχολείο παρουσιάστηκε η “Αλυσίδα επεξεργασίας κινήσεων γης με τη χρήση δεδομένων SAR”, δίνοντας έμφαση στο ρόλο των δεδομένων ραντάρ συνθετικού ανοίγματος (SAR) στην αρχαιολογική έρευνα και στις δυνατότητές τους για την κατανόηση της ιστορικής κληρονομιάς.

Παρουσίαση της πλατφόρμας RESEARCH: Η Geosystems Hellas παρουσίασε επίσης την πλατφόρμα RESEARCH, ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για τον εξορθολογισμό της επεξεργασίας γεωχωρικών δεδομένων, υποσχόμενη να ενισχύσει την έρευνα και την ανάλυση στον τομέα των γεωχωρικών δεδομένων.

 

Καθώς η Geosystems Hellas συμμετείχε ενεργά σε αυτή την εκδήλωση, το “RESEARCH project” συνεχίζει να οδηγεί το μέλλον της γεωχωρικής έρευνας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο