Η Geosystems Hellas συμμετείχε στην εκδήλωση «Leveraging Upstream/Downstream Technologies for Innovative Applications in Critical Sectors» του SPACE4.0

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas είχε την τιμή να συμμετάσχει στην κορύφωση της εκδήλωσης SPACE 4.0 “Leveraging Upstream/Downstream Technologies for Innovative Applications in Critical Sectors”, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023. Ο αξιότιμος συνάδελφός μας, παρουσίασε τους φιλόδοξους στόχους του έργου και τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας.

Η εκδήλωση χρησίμευσε ως μια ελκυστική πλατφόρμα για τους δικαιούχους φορείς που παρουσίασαν τις προόδους του έργου στην αξιοποίηση των τεχνολογιών upstream/downstream για καινοτόμες εφαρμογές σε κρίσιμους τομείς όπως η έξυπνη γεωργία, οι μεταφορές, το περιβάλλον και οι δορυφορικές επικοινωνίες. Η συνάντηση αυτή, η οποία έγινε ψηφιακά, παρείχε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το μετασχηματιστικό δυναμικό των διαστημικών τεχνολογιών σε διάφορους κλάδους.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πρόοδο που σημειώθηκε και ανυπομονούμε να συμβάλουμε περαιτέρω σε τέτοιες πρωτοποριακές προσπάθειες.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα για το SPACE 4.0

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο