Η Geosystems Hellas συμμετείχε στο 5ο HARMONIA Consortium Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

5th HARMONIA Consortium Meeting alt

Η Geosystems Hellas (GSH) συμμετείχε πρόσφατα στην πολυαναμενόμενη 5η συνάντηση των εταίρων του έργου HARMONIA που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η διήμερη εκδήλωση συγκέντρωσε κορυφαίους εμπειρογνώμονες και τεχνικούς εταίρους από διάφορους οργανισμούς για να συζητήσουν την πρόοδο και τις μελλοντικές κατευθύνσεις του έργου HARMONIA.

Ως ένας από τους κύριους τεχνικούς εταίρους, η GSH παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις των εργασιών της στο έργο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας πραγματοποίησαν μια διορατική παρουσίαση που ανέδειξε τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και την επιτυχία του έργου. Η τεχνογνωσία και η αφοσίωσή τους συγκέντρωσαν μεγάλη εκτίμηση από τους παρευρισκόμενους.

Η 5η συνάντηση των εταίρων του προγράμματος HARMONIA αποδείχθηκε μια αξιόλογη πλατφόρμα δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνδεθούν με ομοϊδεάτες επαγγελματίες, προωθώντας συνεργασίες και καλλιεργώντας νέες συμπράξεις. Οι εκπρόσωποι της GSH αξιοποίησαν στο έπακρο αυτό το ζωντανό περιβάλλον, συμμετέχοντας σε γόνιμες συζητήσεις και οικοδομώντας σχέσεις με ομολόγους και εμπειρογνώμονες από διαφορετικά υπόβαθρα.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα της GSH.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο