Η Geosystems Hellas Συμμετείχε στο Greek Space Tech Forum 2024

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

(Φωτογραφία από banks.com.gr)

Το Greek Space Tech Forum 2024 αποτέλεσε μια σημαντική εκδήλωση για την προβολή και ανάδειξη των ελληνικών καινοτόμων λύσεων στον τομέα του διαστήματος. Με την επιτυχημένη της παρουσία, η Geosystems Hellas έδωσε δυναμικό παρόν  στη βιομηχανία, προβάλλοντας τις τεχνολογικές της καινοτομίες και συμμετέχοντας ενεργά στον διάλογο για το μέλλον των μικροδορυφόρων.

Με ένα περίπτερο πλήρως εξοπλισμένο και ενημερωμένους υπαλλήλους, η εταιρεία μας κατόρθωσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και να το ενημερώσει λεπτομερώς για τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που προσφέρουμε. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι υπηρεσίες μας στον τομέα της δορυφορικής τεχνολογίας και της γεωχωρικής ανάλυσης.

Επιπλέον, η συμμετοχή της  Μπέττυς Χαραλαμποπούλου, CEO της Geosystems Hellas, στο πάνελ 3a αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα των μικροδορυφόρων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επισυμανθηκε η σημασία της αξιοποίησης των μικροδορυφόρων με τρόπο που να διασφαλίζει την αποτελεσματική πρόσβαση σε δορυφορικά δεδομένα.

Διαβάστε το το άρθρο που ανέβασε το ekt.gr με όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης εδώ.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα  της GeosystemsHellas

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο