Η Geosystems Hellas συμμετείχε στο RSCY2024

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas (GSH) συμμετείχε στο 10ο Συνέδριο για την Τηλεπισκόπηση και τη Γεωπληροφορική του Περιβάλλοντος (RSCY2024), που οργανώθηκε από το Κέντρο Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ. Με επικεφαλής την διευθύντρια της εταιρειας, Μπέττυ Χαραλαμποπούλου, και τον αντιπρόεδρο τεχνολογίας, Χρήστο Κοντόπουλο, η GSH ανέδειξε τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Χρήστος Κοντόπουλος, CTO της GSH, παρουσίασε το έργο EUROMARS, επισημαίνοντας τον κεντρικό ρόλο της GSH ως εταίρου. Επιπλέον, η Μπέττυ Χαραλαμποπούλου, CEO της GSH, συντόνισε ένα εργαστήριο και στρογγυλό τραπέζι με τίτλο “Τηλεπισκόπηση και Γεωπληροφορική για την Προστασία του Πολιτιστικού Κληρονομήματος” στο πλαίσιο του έργου Triquetra. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, υπήρξε μια παρουσίαση αφίσας για το έργο SELENE & HELIOS με τίτλο “Οι πρώτοι ελληνικοί δορυφόροι παρατήρησης της Γης βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας”.

Η GSH εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες στο Κέντρο Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ για τη διοργάνωση του RSCY2024, παρέχοντας μια πλατφόρμα για συνεργασία και ανταλλαγή γνώσεων. Αυτό το συνέδριο υπογραμμίζει τη δέσμευση της GSH στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για τη διατήρηση του πολιτιστικού κληρονομήματος του πλανήτη μας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο