Η ολοκλήρωση της 1ης Ολομέλειας του έργου TRIQUETRA σηματοδοτεί σημαντική πρόοδο και μελλοντικό προγραμματισμό

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas συμμετείχε στην πολυαναμενόμενη ολομέλεια του έργου TRIQUETRA που ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 19 Ιουνίου μέσω τηλεπικοινωνιακής πλατφόρμας. Η εκδήλωση λειτούργησε ως ορόσημο για το έργο, καθώς οι συμμετέχοντες παρουσίασαν την πρόοδο που σημειώθηκε σε όλες τις εργασίες του έργου και προγραμμάτισαν συλλογικά τα επόμενα βήματα για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων του έργου.

Το TRIQUETRA, ένα συνεργατικό εγχείρημα μεταξύ αξιόλογων εταίρων από τον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία και τα ερευνητικά ιδρύματα, στοχεύει στη δημιουργία μιας εργαλειοθήκης για την αξιολόγηση και τον μετριασμό των κινδύνων της κλιματικής αλλαγής και των φυσικών κινδύνων που απειλούν την πολιτιστική κληρονομιά. Αξιοποιώντας τη δύναμη των τεχνολογιών αιχμής και της διεπιστημονικής εμπειρογνωμοσύνης, το TRIQUETRA προσπαθεί να διευρύνει τα όρια της καινοτομίας και να δημιουργήσει μετασχηματιστικές λύσεις για τη δημιουργία μιας τεκμηριωμένης πλατφόρμας αξιολόγησης που επιτρέπει την ακριβή διαστρωμάτωση των κινδύνων και δημιουργεί επίσης μια βάση δεδομένων με διαθέσιμα μέτρα και στρατηγικές μετριασμού.

Κατά τη διάρκεια της 1ης Ολομέλειας, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακα στις 19 Ιουνίου, συμμετέχοντες από την GSH συγκέντρωσαν και μοιράστηκαν τις προόδους που σημειώθηκαν σε όλες τις εργασίες του έργου που έχει αναλάβει η εταιρεία. Οι παρουσιάσεις ανέδειξαν σημαντικά επιτεύγματα, καινοτομίες και αξιοσημείωτα ευρήματα, αναδεικνύοντας τη συλλογική αφοσίωση και την εμπειρογνωμοσύνη της ομάδας έργου TRIQUETRA.

Η ολομέλεια λειτούργησε ως πλατφόρμα για ανοιχτές συζητήσεις, ανταλλαγή γνώσεων και γόνιμες συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες συμμετείχαν σε διορατικές ανταλλαγές, προσφέροντας διαφορετικές προοπτικές και εποικοδομητικά σχόλια για την περαιτέρω ενίσχυση της πορείας του έργου.

Η επιτυχία της 1ης Ολομέλειας σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για το έργο TRIQUETRA, φέρνοντας το όραμά του πιο κοντά στην πραγματικότητα. Καθώς το έργο συνεχίζει να ξετυλίγει νέες δυνατότητες και να προχωρά μπροστά, ο κόσμος αναμένει με ανυπομονησία τις μετασχηματιστικές λύσεις που θα προκύψουν από αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία.

 

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε την αναλυτική ατζέντα της 1ης συνεδρίασης της ολομέλειας του TRIQUETRA.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο