Η Geosystems Hellas σας προσκαλεί στο Greek Space Tech Forum 2024

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas με υπερηφάνεια ανακοινώνει  τη συμμετοχή της ως Χορηγός στο Greek Space Tech Forum 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου στο Divani Caravel στην Αθήνα. Ελάτε να μας βρείτε στο περίπτερό μας, όπου θα σας παρουσιάσουμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στις λύσεις διαστημικής τεχνολογίας μας. Η αφοσιωμένη μας ομάδα θα είναι στη διάθεσή σας για να παρέχει λεπτομερείς εξηγήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας πολύτιμες εισηγήσεις για το πώς οι καινοτομίες μας διαμορφώνουν το μέλλον της διαστημικής εξερεύνησης.

Οι συμμετέχοντες στο Greek Space Tech Forum 2024 θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις πτυχές της Διαστημικής αγοράς Space 4.0, με εστίαση στο αναδυόμενο «New Space». Θα παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και επιδείξεις προηγμένων τεχνολογιών, παρέχοντας μια εμπειρία πρώτο χέρι των δυνατοτήτων της αγοράς. Επίσης, θα ενημερωθούν για τη δυναμική ανάπτυξη και εξωστρέφεια του εγχώριου διαστημικού οικοσυστήματος και τις επενδύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης σε Διαστημικές Τεχνολογίες. Τέλος, θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις με ειδικούς, ανακαλύπτοντας τις προκλήσεις και ευκαιρίες στον τομέα του διαστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, επισκεφθείτε το Greek space tech forum.

Σημαντική σημείωση: Η εγγραφή στην εκδήλωση δεν είναι δωρεάν. Η Geosystems Hellas προσφέρει περιορισμένο αριθμό δωρεάν πάσο για άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ηλεκτρονικά. Για να διεκδικήσετε το δωρεάν πάσο σας, στείλτε μας ένα email στο mail@geosystems-hellas.gr.

#space #tech #forum #spacetechnology #spacetech #spaceindustry

Μετάβαση στο περιεχόμενο