Συμμετοχή της Geosystems Hellas στο τελικό συνέδριο του έργου Stable

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του ερευνητικού έργου STABLE, το οποίο οδήγησε στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας για την παρακολούθηση τοποθεσιών πολιτιστικής κληρονομιάς. Το τελευταίο συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική πόλη της Ρώμης στις 18 Οκτωβρίου, ήταν μια απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της καινοτομίας και της αφοσίωσης σε αυτό το έργο.

Το τελευταίο συνέδριο ήταν μια ευκαιρία για εμάς να αναδείξουμε τις δυνατότητες της πλατφόρμας STABLE. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, μια πόλη πλούσια σε πολιτιστική κληρονομιά, συμμετείχαν ειδικοί στον τομέα της πολιτιστικής διατήρησης, λάτρεις της τεχνολογίας και εκπρόσωποι από διάφορες τοποθεσίες πολιτιστικής κληρονομιάς. Είμαστε περήφανοι που ήμασταν υπεύθυνοι για την ανάπτυξη αυτής της πλατφόρμας. Η ομάδα μας έχει εργαστεί επιμελώς για να διασφαλίσει ότι η πλατφόρμα είναι αποτελεσματική, φιλική προς τον χρήστη και αποτελεσματική ως προς τον σκοπό της χαρτογράφησης και παρακολούθησης τοποθεσιών πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ενώ γιορτάζουμε αυτό το ορόσημο, ανυπομονούμε επίσης για το τι μας περιμένει. Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και είμαστε ενθουσιασμένοι με τον πιθανό αντίκτυπο που μπορεί να έχει η πλατφόρμα μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο και το πέτυχαν. 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τα έργα και τις πρωτοβουλίες μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο