Συμμετοχή της Geosystems Hellas στην Εκδήλωση “Ημέρα Καριέρας” στην Πολυτεχνειούπολη Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Ξάνθη, 11 Οκτωβρίου 2023 – Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) στην Πολυτεχνειούπολη Ξάνθης φιλοξένησε μια επιτυχημένη εκδήλωση “Ημέρα Καριέρας” την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2023, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στην οποία έλαβε μέρος η Geosystems Hellas. Η εταιρεία, μέσω εκπροσώπου της, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, με νέους τελειόφοιτους και μηχανικούς, δημιουργώντας έτσι μια πολύτιμη γέφυρα επικοινωνίας.

Σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση συμμετείχαν 22 αναγνωρισμένες εταιρίες, όπως η Πλαστικά Θράκης, AD Constructions, Mytilinaios, Hellenic Τrain, MANAGEMENT FORCE Group, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Geosystems Hellas, ΓΕΩΓΝΩΣΗ Α.Ε., TreeCompany, και άλλες, προσφέροντας μια ευκαιρία χρυσής συνάντησης με ταλαντούχους εργαζόμενους και μελλοντικούς συνεργάτες.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα βιογραφικά τους και να επικοινωνήσουν απευθείας με τους εκπροσώπους των εταιριών, προσφέροντας έτσι μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και επαγγελματική ανάπτυξη. Επιπλέον, το εργαστήριο με θέμα “Τα μυστικά των βιογραφικών και των συνεντεύξεων,” που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρείχε συμβουλές και ιδέες για την αποτελεσματική προετοιμασία των συμμετεχόντων.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα της εταιρείας μας

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο