Συμμετοχή της Geosystems Hellas στο DIGITAL CONSTRUCTION – Construction Technology ExpoForum

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas, πρωτοπόρος στον κλάδο της τηλεπισκόπησης και της παρακολούθησης γης, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση DIGITAL CONSTRUCTION – Construction Technology ExpoForum που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι στις 10 και 11 Ιουνίου.

 

Το DIGITAL CONSTRUCTION – Construction Technology ExpoForum αποτέλεσε έναυσμα για την ανάδειξη του αντίκτυπου της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας στους κλάδους των κατασκευών, των υποδομών, της αρχιτεκτονικής και της αστικής ανάπλασης.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Μπέττυ Χαραλαμποπούλου, παρουσίασε τις λύσεις τις οποίες παρέχει η Geosystems Hellas βασισμένες στα προϊόντα της Hexagon που σχετίζονται με την ασφάλεια, τις έξυπνες πόλεις, τα ψηφιακά δίδυμα, τις κατασκευές και τη γεωπληροφορική”.

Η εκδήλωση παρείχε στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και αλλαγές που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός, γεγονός που έκανε την παρουσία της Geosystems Hellas ακόμη πιο σημαντική.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της Geosystems Hellas και να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία σε νέες τεχνολογίες, εξοπλισμό και υπηρεσίες γύρω από την τηλεπισκόπηση. Εκπρόσωποι της Geosystems Hellas που βρισκόντουσαν στο περίπτερο (Περίπτερο D10) ενημέρωσαν το ενδιαφερόμενο κοινό για τα τρέχοντα εμπορικά έργα και ερευνητικά έργα που σχετίζονται με την ασφάλεια, τις έξυπνες πόλεις, τα ψηφιακά δίδυμα, τις κατασκευές και τη γεωπληροφορική.

Εκλεκτοί συνεργάτες από τα τρέχοντα ερευνητικά έργα, Harmonia, euPOLIS, HEART, Proion και το Co-Protect, όπως ο Δρ Αναστάσιος Δουλάμης (ΕΜΠ), ο Δρ Αθανάσιος Γκανάς (ΝΟΑ), ο κ. Γεώργιος Τσακούμης (Consortis) και η κ. Αλεξάνδρα Πέτση (Consortis) επισκέφθηκαν το περίπτερό μας δίνοντας την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να έχουν εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με τα ενεργά έργα στα οποία συνεργάζονται με την Geosystems Hellas.

Η Geosystems Hellas, με την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία της, ως ηγέτης στον τομέα της τηλεπισκόπησης, προσέφερε στους επισκέπτες της εκδήλωσης μια ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις προηγμένες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που μπορούν να ενσωματωθούν στον κλάδο των κατασκευών και των υποδομών.

Η επιτυχημένη συμμετοχή της Geosystems Hellas στο DIGITAL CONSTRUCTION – Construction Technology ExpoForum αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσής της να προωθεί την καινοτομία και την ψηφιακή μετάβαση στον κλάδο των κατασκευών και των υποδομών.

For more information about Geosystems Hellas’ services and solutions, browse our website. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις λύσεις της Geosystems Hellas, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο