Συμμετοχή της Geosystems Hellas στο EXPANDEO 2023 στις Ixelles

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

expandeo 2023 alt

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο EXPANDEO 2023, το ετήσιο συνέδριο της EARSC (European Association of Remote Sensing Companies), που πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Ιουνίου στις Βρυξέλλες, Βέλγιο. Η εκδήλωση αυτή φέρνει σε επαφή ηγέτες του κλάδου, εμπειρογνώμονες στον τομέα της Παρατήρησης της Γης, της στατιστικής και της χάραξης πολιτικής, παρέχοντας μια πλατφόρμα για τη διερεύνηση πολύτιμων προοπτικών και γνώσεων.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας μας, Μπέττυ Χαραλαμποπούλου, συμμετείχε ως συντονίστρια και διευθύντρια της EARSC στο EXPANDEO 2023. Η εκτεταμένη εμπειρία και η εξειδίκευση της Μπέττυς στον τομέα αυτό την κατέστησαν εξαιρετική επιλογή για να καθοδηγήσει και να διευκολύνει τις συζητήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι που μοιραζόμαστε ότι ο Χρήστος Κοντόπουλος, CTO της GEOSYSTEMS HELLAS S.A., ήταν ομιλητής σε μια συνεδρία ειδικά σχεδιασμένη για την υποστήριξη και τον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων του ευρωπαϊκού έργου PROTECT. Ο Χρήστος έφερε τις μοναδικές του ιδέες και γνώσεις στη συνεδρία, συμβάλλοντας στην προώθηση αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας.

Η EXPANDEO 2023 προσέφερε μια εξαιρετική ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες πολιτικές και να εξερευνήσετε διάφορες ευκαιρίες της αγοράς στον τομέα της παρατήρησης της Γης. Το συνέδριο περιλαμβάνει διαδραστικές συνεδρίες όπου το κοινό μπορούσε να συνεργαστεί με τους ηγέτες του κλάδου και να διευρύνει το δίκτυό του, προωθώντας την ανάπτυξη και τη συνεργασία στον κλάδο.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις καθώς συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε τις τελευταίες εξελίξεις από την GEOSYSTEMS Hellas.

Μετάβαση στο περιεχόμενο