Συμμετοχή της Geosystems Hellas στο INTERGEO 2023

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas μαζί τη LuxSpace, συμμετείχαν από κοινού στο INTERGEO 2023 στο Βερολίνο, που φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του “οικογενειακού ομίλου” GEOSYTEMS GmbH – OHB Digital, παρουσιάζοντας τεχνολογίες αιχμής στον τομέα των γεωχωρικών εφαρμογών που φέρνουν επανάσταση σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Geosystems Hellas, Μπέττυ Χαραλαμποπούλου, μαζί με τον Guillermo Gutierrez από την LuxSpace και άλλους συνεργάτες της OHB είχαν την ευκαιρία να διαδώσουν το έργο MAGINet, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες της σύγχρονης προσέγγισής του στην ανίχνευση σκαφών για την εξαγωγή καλύτερων αποτελεσμάτων από τις παραδοσιακές μεθόδους και συνεπώς την παροχή χρήσιμων πληροφοριών για την εικόνα της ναυτιλίας, μέσω της συγχώνευσης πολλαπλών και διαφορετικών πηγών δεδομένων Earth Observation, δεδομένων AIS και μεθοδολογιών Μηχανικής Μάθησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκεντρώθηκαν ειδικοί από την παγκόσμια γεωχωρική κοινότητα σχετικά με το θέμα “Έμπνευση για έναν πιο έξυπνο κόσμο”, εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο οι γεωχωρικές πληροφορίες μπορούν να εξυπηρετήσουν διάφορες βιομηχανίες.

Στο περίπτερό μας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τηλεπισκόπησης, να ανακαλύψουν καινοτόμες λύσεις και να αποκτήσουν γνώσεις από τους ειδικούς μας. Το περίπτερο μας έλαβε θερμή υποδοχή από επαγγελματίες από διάφορους τομείς.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο