Η Geosystems Hellas παρουσιάζει με επιτυχία το πρόγραμμα POTATO2UP στο Smart Innovation Symposium #3

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Αθήνα, Ελλάδα – Η Geosystems Hellas, ένας εξέχων ηγέτης στην τεχνολογία τηλεπισκόπησης, ανακοινώνει την επιτυχή συμμετοχή της στο “Smart Innovation Symposium #3: Έρευνα και Καινοτομία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις”. Το συμπόσιο αυτό πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με το τρίτο διεθνές συνέδριο RETASTE: Rethink Food Resources, Losses, and Waste Third International Conference 2023 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα στις 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Μέσω της παρουσίασης της συναδέλφου μας Άννα Παπαδήμα, το έργο μας R&D, “POTATO2UP”, έλαβε αξιοσημείωτη προσοχή για την εστίασή του στη βελτίωση των πρακτικών βιολογικής καλλιέργειας πατάτας για την αύξηση της ποιότητας της παραγωγής και της ανθεκτικότητας στις ασθένειες. Είμαστε ευγνώμονες για το ενδιαφέρον που έδειξαν όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο μας στην έκθεση. 

Το συμπόσιο λειτούργησε ως ένα πολύτιμο φόρουμ για τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ εμπειρογνωμόνων, επιχειρηματιών και εκπροσώπων της βιομηχανίας που ασχολούνται με διάφορες πτυχές της παραγωγής, της διανομής, της κατανάλωσης και της διαχείρισης αποβλήτων τροφίμων. Η Geosystems Hellas είχε την τιμή να συμβάλει σε αυτόν τον κρίσιμο διάλογο και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συμμετέχοντες για την ενεργό και διορατική συμμετοχή τους.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο