Η Geosystems Hellas στα εργαστήρια του Harmonia στις Ixelles

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas παρουσιάστηκε στις 13 και 14 Ιουνίου στις Ixelles για να συμμετάσχει στο Εσωτερικό Τεχνικό Εργαστήριο HARMONIA μεταξύ της GSH και των εταίρων του HARMONIA στις Ixelles που πραγματοποιήθηκε στο House of Solidarity (Huis van de Solidariteit) του δήμου της περιοχής. Οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε διεισδυτικές συζητήσεις σχετικά με διάφορες πτυχές της εφαρμογής του HARMONIA, εστιάζοντας στο πώς οι τελικές υπηρεσίες του προγραμματος μπορούν να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά τις ανάγκες του δήμου. Το εργαστήριο αποδείχθηκε εξαιρετική πλατφόρμα για τον καταιγισμό ιδεών και τη διερεύνηση των πιθανών περιπτώσεων χρήσης του HARMONIA στην τοπική κοινότητα.

Harmonia Ixelles 3 alt

Επιπλέον, η GSH συμμετείχε ταυτόχρονα στο εργαστήριο HARMONIA Citizens As Observatory (CAO) που διοργάνωσε ο Δήμος Ixelles, το οποίο διήρκεσε δύο ημέρες, την Τρίτη 13 Ιουνίου και την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Τα εργαστήρια CAO πραγματοποιήθηκαν σε τρεις διαφορετικούς δημόσιους χώρους: στην Υπηρεσία Πληθυσμού, στη Βιβλιοθήκη των Ixelles και στον οργανισμό Mundo-b. Τα εργαστήρια είχαν ως στόχο να εμπλέξουν τους πολίτες και να συγκεντρώσουν τις απόψεις τους σχετικά με το έργο HARMONIA, ενώ οι εταίροι υποστήριξης συμμετείχαν ενεργά στις συνεδρίες.

Τα εργαστήρια της CAO παρείχαν μια ανεκτίμητη ευκαιρία στην κοινότητα να συνεισφέρει τις ιδέες, τους προβληματισμούς και τις προοπτικές της σχετικά με την υλοποίηση του HARMONIA. Με τη συμμετοχή των πολιτών στη συζήτηση, ο Δήμος Ixelles εξασφάλισε ότι το έργο ευθυγραμμίστηκε με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του τοπικού πληθυσμού. Το συνεργατικό περιβάλλον που καλλιεργήθηκε κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων θα συμβάλει αναμφίβολα στην επιτυχή ανάπτυξη και χρήση των υπηρεσιών HARMONIA εντός του δήμου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο HARMONIA επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Harmonia https://harmonia-project.eu/

Μετάβαση στο περιεχόμενο