Η Geosystems Hellas συμμετείχε στη τελική συνάντηση του έργου Co-Protect

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Ολοκληρώθηκε η τελική συνάντηση του έργου Co-protect στο Πνευματικό κέντρο Κωνσταντινουπολιτών στις 20 Δεκεμβρίου. Η Geosystems Hellas ως υπεύθυνη για την Ενότητα Εργασίας 7 (ΕΕ7) που έχει θέμα την Πειραματική Ανάπτυξη και Λειτουργία, και ως υπεύθυνη για τον συντονισμό των επιδείξεων, σε συνεργασία με τον φορέα αρωγό και τον συντονιστή του έργου, διοργάνωσαν τις ζωντανές επιδείξεις των πιλοτικών εφαρμογών που προέκυψαν από το έργο. Μία από τις πλατφόρμες ήταν και αυτή της Geosystems Hellas. Η εξελιγμένη αυτή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε, παρουσιάστηκε ζωντανά μέσω ενός αγαπητού συνεργάτη μας.

Η παρουσίαση εστίασε στη μεθοδολογία που ανέπτυξε η Geosystems Hellas για τη διαχείριση, την κοινή χρήση και την οπτικοποίηση γεωχωρικών δεδομένων στο πλαίσιο του έργου. Η πλατφόρμα που βασίζεται στον GeoServer αποτελεί έναν καίριο πυρήνα για τη διαχείριση και τον διαμοιρασμό δεδομένων σε όλες τις φάσεις των επειγουσών αναγκών.

Η προσέγγιση της διαλειτουργικότητας και οπτικοποίησης που παρουσιάστηκε, επιτρέπει την άρτια συνδεσιμότητα δεδομένων σε όλες τις ενότητες του έργου, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων. Η λύση αυτή μπορεί να εξυπηρετήσει τις σημαντικές ανάγκες σχετικών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και οργανισμών, για διασύνδεση, διαχείριση και οπτικοποίηση των γεωχωρικών δεδομένων που διαθέτουν, προσφέροντας μία σύγχρονη και εύχρηστη λύση τεχνολογίας δοκιμασμένη στις απαιτητικές συνθήκες του Co-Protect.

Η Geosystems Hellas εξέφρασε την έντονη ικανοποίησή της για την επιτυχή ολοκλήρωση της παρουσίασης και εκφράζει την προθυμία της να συνεχίσει να συνεισφέρει με πάθος και καινοτομία σε παρόμοιους φιλόδοξους προγραμματισμούς για το μέλλον.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο Co-protect μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο www.coprotect-project.gr.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο