Η Geosystems Hellas συμμετείχε στο EGU2024

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Στo πρόσφατo European Geosciences Union General Assembly 2024 (EGU2024)), που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη από τις 14 έως τις 19 Απριλίου, η Geosystems Hellas παρουσίασε με υπερηφάνεια τη συμβολή της μέσω παρουσιάσεων και posters που τονίζουν την αφοσίωσή της στον τομέα της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, ο Χρήστος Κοντόπουλος από τη Geosystems Hellas έκανε μια παρουσίαση για το έργο Triquetra, εστιάζοντας στην πλατφόρμα Knowledge Base Platform – ένα εργαλείο που αναπτύχθηκε από την ομάδα μας. Η παρουσίαση αυτή αποτέλεσε κομβική στιγμή για εμάς, αποδεικνύοντας την τεχνική μας εξειδίκευση και τη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη πρακτικών λύσεων στον τομέα της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Την επόμενη ημέρα, ο κ. Κοντόπουλος συμμετείχε στο Session-Παρουσίαση αφίσας όπου παρουσίασε το συνεχιζόμενο έργο μας και τα επιτεύγματά μας στο έργο Triquetra.

Εκτός από το έργο Triquetra, η Geosystems Hellas συντόνισε μια παρουσίαση αφίσας για το έργο OCEANIDS, επίσης τη δεύτερη ημέρα. Αυτή η αφίσα περιέγραφε λεπτομερώς τον ρόλο και την πρόοδό μας στο έργο OCEANIDS, δίνοντας έμφαση στην προσέγγισή μας και στις προσπάθειες συνεργασίας για την ενίσχυση της ωκεανογραφικής έρευνας και της περιβαλλοντικής παρακολούθησης.

Και οι δύο παρουσιάσεις στο EGU2024 επέτρεψαν στη Geosystems Hellas να αναδείξει τον ηγετικό μας ρόλο σε αυτά τα διεθνή έργα, αποδεικνύοντας την τεχνογνωσία μας και τη συνεχή δέσμευσή μας για την προώθηση της επιστημονικής έρευνας και της βιωσιμότητας.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο