Η Geosystems Hellas συμμετείχε στο Joint Urban Remote Sensing Event (JURSE) 2023

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

JURSE 2023 alt

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Joint Urban Remote Sensing Event (JURSE) 2023», το οποίο διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Τηλεπισκόπησης του ΙΤΕ και έλαβε χώρα από τις 16 έως τις 19 Μαΐου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Geosystems Hellas συμμετείχε στο Joint Urban Remote Sensing Event (JURSE) σε συνεργασία  με την  Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών – ΕΒΙΔΙΤΕ με περίπτερο στον συνεδριακό χώρο της εκδήλωσης.

H ομάδα της Geosystems Hellas υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες επιδεικνύοντας τις προηγμένες λύσεις που έχει αναπτύξει στο τομέα της παρατήρησης γης για τη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, για τη δημιουργία και την τεχνική υποστήριξη εφαρμογών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, αλλά και απάντησε σε οποιαδήποτε απορία τους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο πλαίσιο του ειδικού Session με τίτλο «Earth Observation for integrated risk assessment, urban adaptation towards Climate Change and Sustainable Urban Development» το κοινό ενημερώθηκε για τους στόχους και τους σκοπούς του έργου Harmonia.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες καινοτόμες προσεγγίσεις και τεχνολογικά εργαλεία για τη διερεύνηση πολλών στοιχείων του αστικού περιβάλλοντος με τη χρήση δεδομένων τροχιακής και εναέριας τηλεπισκόπησης.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν 8 ειδικές συνεδρίες:

  • Μοντελοποίηση της ανάπτυξης μελλοντικών οικισμών
  • GeoAI για την ταχεία αστικοποίηση
  • Προσεγγίσεις βαθιάς μάθησης
  • Παγκόσμιος Νότος RS
  • Βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή
  • Θερμική RS
  • Ποιότητα αέρα

Μείνετε συνδεδεμένοι στη σελίδα της Geosystems Hellas για μελλοντικές ενημερώσεις και εκδηλώσεις!

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο