Η Geosystems Hellas συμμετείχε στο Second Plenary Meeting του TRIQUETRA στο Μόναχο

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Η Geosystems Hellas, βασικός εταίρος του έργου TRIQUETRA, συμμετείχε στο Second Plenary Meeting στο Μόναχο. Στις 7 Δεκεμβρίου, μαζί με αξιόλογους εταίρους, η ομάδα συμμετείχε σε δυναμικές συζητήσεις, προωθώντας τη συνεργασία τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως. Η εκδρομή στο Roseninsel στις 8 Δεκεμβρίου παρείχε πρακτικές γνώσεις για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς εν μέσω κλιματικών προκλήσεων. Η ενεργός συμμετοχή της Geosystems Hellas υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων στο πλαίσιο συνεργασίας του TRIQUETRA.

Η πρώτη ημέρα του meeting ς ήταν αφιερωμένη στην ανταλλαγή απόψεων και εξελίξεων στα διάφορα πακέτα εργασίας . Συνάδελφοι από την εταιρεία μας παρουσίασαν την πρόοδο της Geosystems Hellas στις ανατεθείσες εργασίες και τα πακέτα εργασίας, τονίζοντας ιδιαίτερα την επίδειξη της πλατφόρμας Knowledge Base.

Η πλατφόρμα, βασικό αποτέλεσμα του έργου TRIQUETRA, ενσωματώνει απρόσκοπτα μια βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης βιβλιογραφικής ανασκόπησης με ένα webGIS, προσφέροντας μια λεπτομερή απεικόνιση των δεδομένων που σχετίζονται με τις πιλοτικές περιοχές CH του έργου, με επικεφαλής την Αναστασία Αναστασίου.

Η συνάντηση, με διάρκεια δύο ημέρες, λειτούργησε ως πλατφόρμα για εκθέσεις προόδου, στρατηγικό σχεδιασμό και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Επιπλέον, η δεύτερη ημέρα προσέφερε μια καθηλωτική εκδρομή στο Roseninsel, με επισκέψεις σε ιστορικά σημαντικές τοποθεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο της TRIQUETRA εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις καθώς η TRIQUETRA συνεχίζει το ταξίδι της, με γνώμονα την καινοτομία και τη συνεργατική τεχνογνωσία.

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο