Ενημερωτικό δελτίο της GEOSYSTEMS HELLAS για το Q2 2023

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας μεταφέρουμε τα τελευταία νέα και τις ενημερώσεις από την GEOSYSTEMS HELLAS! Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων μηνών, η ομάδα μας συμμετείχε ενεργά σε διάφορες εκδηλώσεις, συνέδρια και έργα, προβάλλοντας την τεχνογνωσία μας στην τηλεπισκόπηση, τις γεωχωρικές λύσεις και την παρατήρηση γης.

Ακολουθεί μια ανακεφαλαίωση ορισμένων από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα:

 

🌐 Η GEOSYSTEMS HELLAS συμμετέχει στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο για το 2023 🌐

Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την ένταξή μας στο Ελληνογερμανικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία για την επέκταση των δραστηριοτήτων μας.
Μάθετε περισσότερα

 

🛰️ Συμμετοχή στο Joint Urban Remote Sensing Event (JURSE) 2023 🛰️

Η GEOSYSTEMS HELLAS συμμετείχε ενεργά στο JURSE 2023 σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών – ΕΒΙΔΙΤΕ. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, ανέδειξε τη δέσμευσή μας για την προώθηση των τεχνολογιών τηλεπισκόπησης.
Μάθετε περισσότερα

 

🚀 Χορηγία της “Ημέρας Καριέρας στις Διαστημικές Τεχνολογίες, Εφαρμογές και Υπηρεσίες Made in Greece” 🚀

Ως χορηγός αυτής της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, επιδείξαμε την υποστήριξή μας στους λάτρεις της διαστημικής τεχνολογίας.
Μάθετε περισσότερα

 

🏢 Φιλοξενία του Post-2025 Working Group 🏢

Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε το Post-2025 Working Group, κατά το οποίο συγκεντρώθηκαν συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν το μέλλον της τηλεπισκόπησης και της παρατήρησης γης.
Μάθετε περισσότερα

 

💡 Συμμετοχή στο DIGITAL CONSTRUCTION – Construction Technology ExpoForum 💡

Η GEOSYSTEMS HELLAS παρουσίασε τον πρωτοποριακό της ρόλο στην τηλεπισκόπηση και την παρατήρηση γης σε αυτή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι.
Μάθετε περισσότερα

 

🛡️ Συμμετοχή στον κατάλογο της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας 🛡️

Είμαστε υπερήφανοι που συμπεριληφθήκαμε στον έγκριτο Κατάλογο της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, τονίζοντας τη συμβολή μας στους στρατηγικούς τομείς της άμυνας και της ασφάλειας.
Μάθετε περισσότερα

 

🌍 Συμμετοχή στην EXPANDEO 2023 🌍

Στο ετήσιο συνέδριο της EARSC, συνεργαστήκαμε με ηγέτες της βιομηχανίας, εμπειρογνώμονες και φορείς χάραξης πολιτικής για να διερευνήσουμε πολύτιμες προοπτικές και ιδέες στον τομέα της παρατήρησης γης.
Μάθετε περισσότερα

 

🛰️ Συμμετοχή της GSH στην ψηφιοποίηση του χρονολογικού αρχείου αεροφωτογραφιών της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ). 🛰️

Η Geosystems Hellas, σε συνεργασία με την COSMOS, υλοποιεί το έργο “Digitization of the Chronological Archive of Aerial Photographs of the Hellenic Military Geographical Service – Development and Provision of Digital Services” of the Action: “Digitization of the Chronological Archive of Aerial Photographs of the Hellenic Military Geographical Service – Development and Provision of Digital Services”.
Μάθετε περισσότερα

 

🛰️ ESA-Backed CubeSat Mission 🛰️

Με την υποστήριξη της ESA, η εταιρεία μας αποτελεί μέρος μιας κοινοπραξίας εταιρειών που ενισχύει αποστολές CubeSat μέσω της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας που προσφέρει συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών συνδεσιμότητας και ασφαλών επικοινωνιών.
Μάθετε περισσότερα

 

📐 Εκπαίδευση στον εξοπλισμό της Leica 📐

Το προσωπικό της GSH έλαβε αποκλειστική εκπαίδευση στη χρήση των νέων φωτογραμμετρικών σαρωτών Leica DSW700, ενισχύοντας τις ικανότητές τους αναφορικά με την υλοποίηση φωτογραμμετρικών έργων.
Μάθετε περισσότερα

 

🏛️ Συμμετοχή στο RSCY 2023 #CYPRUS 🏛️

Υποστηρίξαμε ενεργά το 9ο Διεθνές Συνέδριο για την Τηλεπισκόπηση και τη Γεωπληροφορική στην Κύπρο, συμμετέχοντας με επιστημονικές παρουσιάσεις και posters.

 

📚Summer school  FPCUP 2023 📚

Η εταιρεία μας συμμετείχε στο Summer School FPCUP 2023, όπου παρουσιάστηκαν οι σκοποί και οι στόχοι του έργου Triquetra. Παράλληλα, οι συνεργάτες μας συμμετείχαν σε εργαστήρια με αντικείμενο τη χρήση των δεδομένων του Copernicus για την πολιτιστική κληρονομιά, που περιλάμβαναν διαλέξεις, παρουσιάσεις εμπειρογνωμόνων και πρακτική εξάσκηση, καθώς και επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς, μεταξύ των οποίων το Roseninsel, ένας από τους χώρους μελέτης περίπτωσης του έργου Triquetra.
Μάθετε περισσότερα

 


Επιτεγματα των Έργων

 

📢 Επιτεύγματα του έργου D^2EPC 📢

Το Exploitation Workshop στο πλαίσιο του έργου D^2EPC πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου, από τις 16:00 – 19:00 (Ευρώπη/Αθήνα) στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας. Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το εργαστήριο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να συμμετέχουν σε πολύτιμες συζητήσεις και να ανταλλάσσουν γνώσεις και απόψεις.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι συμμετείχαμε ενεργά στην 7η Επίσημη Συνάντηση των Εταίρων του D^2EPC στο Βερολίνο (Plenary Meeting). Ο εκπρόσωπός μας, Χρήστος Κοντόπουλος, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρόοδο του έργου και να μοιραστεί πολύτιμες γνώσεις με τους αξιόλογους εταίρους μας στο έργο.

Το έργο D^2EPC ολοκλήρωσε την τελευταία συνεδρίαση της ολομέλειας με απόλυτη επιτυχία. Με οικοδεσπότη τον εταίρο του έργου DEMO, η διήμερη συνάντηση στις 12 και 13 Ιουλίου συγκέντρωσε εκπροσώπους από κορυφαίους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων και η Geosystems Hellas (GSH), για να συζητήσουν και να γιορτάσουν τις αξιοσημείωτες προόδους που επιτεύχθηκαν.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Πρόοδος του έργου EPIPELAGIC 📢

Το Exploitation Workshop του έργου EPIPELAGIC πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου, από τις 16:30 – 19:00 (Ευρώπη/Αθήνα) στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας. Το εργαστήριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος σε διεισδυτικές συζητήσεις και ανταλλαγή γνώσεων.

Επιπλέον, το τελικό εκπαιδευτικό εργαστήριο EPIPELAGIC για την ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων ζωνών και την περιβαλλοντική παρακολούθηση έφερε με επιτυχία σε επαφή εμπειρογνώμονες, ερευνητές και φοιτητές. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην ανάδειξη της σημασίας των στρατηγικών ολοκληρωμένης διαχείρισης των παράκτιων περιοχών για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Συμμετοχή στο έργο CO-PROTECT 📢

Η Geosystems Hellas συμμετείχε ενεργά στο έργο CO-PROTECT, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που θέτουν οι ραγδαίες περιβαλλοντικές αλλαγές και η αυξανόμενη ένταση των φυσικών φαινομένων που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή. Οι αλλαγές αυτές συχνά αποτελούν σημαντικές απειλές για τα οικοσυστήματα και τις τοπικές κοινότητες. Με έντονη κατανόηση της παγκόσμιας φύσης του προβλήματος, το έργο CO-PROTECT στοχεύει στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων στρατηγικών για τον μετριασμό των επιπτώσεων των καταστροφών.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Εργαστήριο έργου PEARLS 📢

Η Geosystems Hellas διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα στο νησί της Πάρου στο πλαίσιο του έργου “PEARLS”. Η ημερίδα ξεκίνησε με τη συμμετοχή του Δημάρχου Μάρκου Κοβαίου και του Αντιδημάρχου Μάικ Λεοντή στην Παροικιά της Πάρου. Η σημαντική αυτή εκδήλωση διεξήχθη στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PEARLS, με τη συμμετοχή μηχανικών, κοινωνιολόγων από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, το Πανεπιστήμιο του Τρέντο και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και εταιρειών από την Ελλάδα και την Πορτογαλία.

Επιπλέον, η εταιρεία ANA, συνεργάτης της Geosystems Hellas, παρουσίασε μία ενδιαφέρουσα διάλεξη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τους ενεργειακούς συνεταιρισμούς στην Ευρώπη. Παρουσίασε την Coopernico, μέλος του REScoop.eu, και εισήγαγε στο διάλογο την έννοια της ενεργειακής δημοκρατίας, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας για βιώσιμα ενεργειακά μοντέλα, ευθυγραμμιζόμενη με τους στόχους του έργου PEARLS.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Νέα του έργου SAFE PORT📢

Συμμετείχαμε στο 6ο ελληνικό Space Café με δύο ομιλίες, συζητώντας για το έργο SAFE PORT στο πλαίσιο του SPACE 4.0. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τη συμβολή μας στη διαστημική βιομηχανία!

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Συμμετοχές στο έργο SELENE 📢

Η εταιρεία μας, Geosystems Hellas, είναι υπερήφανη που συμμετέχει στην κατασκευή του ελληνικού οπτικού δορυφόρου EO CubeSat, SELENE. Μαζί με τις εταιρείες EMTEC Space P.C., ISD S.A., ΗΕRON Engineering, LEO Photonics, AUTH, UoA, και HNA, συνεργαζόμαστε για τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού CubeSat για την παρακολούθηση της Γης, ενός οργάνου αποστολής υψηλού επιπέδου. Το έργο αυτό αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Hellenic Space Dawn (ESA ITT AO/1-11498/22/UK/ND), η οποία είχε την εναρκτήρια συνάντηση στις αρχές Απριλίου.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Νέα του έργου HARMONIA📢

Η Geosystems Hellas έδωσε το παρόν στις Ixelles στις 13 και 14 Ιουνίου! Η εταιρεία μας συμμετείχε στο εσωτερικό τεχνικό εργαστήριο HARMONIA, μια δυναμική συνεργασία με τους εταίρους του HARMONIA στις Ixelles. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι της Αλληλεγγύης του δήμου (Huis van de Solidariteit).

Η Geosystems Hellas (GSH) συμμετείχε στην πολυαναμενόμενη 5η συνάντηση του έργου HARMONIA. Με φόντο το φημισμένο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ελλάδος (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο της Κρήτης, η διήμερη εκδήλωση προσέλκυσε κορυφαίους εμπειρογνώμονες και τεχνικούς εταίρους από διάφορους οργανισμούς. Μαζί, εμβαθύναμε στην πρόοδο και χαράξαμε τις μελλοντικές κατευθύνσεις του έργου HARMONIA.

Η εταιρεία μας συμμετείχε και στο συνέδριο RSCy 2023 στην Αγία Νάπα για λογαριασμό του έργου HARMONIA. Παρουσιάσαμε το επιστημονικό μας έργο, το οποίο συντάχθηκε σε συνεργασία με τους συναδέλφους εταίρους του HARMONIA. Το επιστημονικό άρθρο, με τίτλο “A NOVEL WEB-BASED DECISION SUPPORT TOOL FOR ENHANCING URBAN RESILIENCE AND SUSTAINABILITY”, ανέδειξε την αφοσίωσή μας να διευρύνουμε τα όρια της αστικής ανάπτυξης.

Διαδικτυακά στις 30 Μαΐου, παρουσιάστηκαν τα επιτεύγματα και οι στόχοι του HARMONIA στο 2ο Advisory Meeting του έργου. Διαπιστώθηκε ότι οι στόχοι του έργου υπερκαλύφθηκαν και η συνάντηση εδραίωσε τη δέσμευσή μας για μια πετυχημένη συνεργασία.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Ενημέρωση για το έργο PROION 📢

Σηματοδοτώντας ένα ορόσημο στις 2 Μαΐου, η Geosystems Hellas (GSH), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών συνέταξε μια περίληψη για ένα επιστημονικό άρθρο με τίτλο “A Web GIS platform for critical infrastructure monitoring within the ‘PROION’ project”. Η περίληψη και η σχετική δημοσίευση υποβλήθηκαν στο συνέδριο SPIE, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας για καινοτόμο παρακολούθηση κρίσιμων υποδομών μέσω μιας σύγχρονης πλατφόρμας Web GIS.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Συμμετοχές στο έργο TRIQUETRA 📢

Είχαμε σημαντική συνεισφορά στο έργο TRIQUETRA μέσω της συμμετοχής μας σε διάφορες εργασίες πεδίου καθώς και την πρώτη συνάντηση ολομέλειας των εταίρων (Plenary Meeting). Μερικές από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου TRIQUETRA περιλαμβάνουν:

  • Παρουσίαση στο συνέδριο RSCy 2023

Η εταιρεία μας, GSH, παρουσίασε την επιστημονική αφίσα του TRIQUETRA στο συνέδριο RSCy 2023 στην Αγία Νάπα της Κύπρου, παρουσιάζοντας τις εξελίξεις του έργου.

  • Ολοκλήρωση της 1ης ολομέλειας  των εταίρων

Η 1η Ολομέλεια των εταίρων του έργου TRIQUETRA ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 19 Ιουνίου, εστιάζοντας στη σημαντική πρόοδο καθώς και στο μελλοντικό προγραμματισμό του έργου. Η εκδήλωση αποτέλεσε ορόσημο για το έργο, καθώς οι συμμετέχοντες παρουσίασαν την πρόοδο που σημειώθηκε σε όλες τις εργασίες του έργου και προγραμμάτισαν συλλογικά τα επόμενα βήματα για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων του έργου. Η ολομέλεια λειτούργησε ως πλατφόρμα για ανοιχτές συζητήσεις, ανταλλαγή γνώσεων και γόνιμες συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες συμμετείχαν σε διορατικές συνδιαλέξεις, προσφέροντας διαφορετικές προοπτικές και εποικοδομητικά σχόλια για την περαιτέρω ενίσχυση της πορείας του έργου.

  • Εξερευνώντας την Επίδαυρο και την Αίγινα

Η αποστολή στην Επίδαυρο ξεκίνησε στις 10 Ιουλίου, με τους εταίρους να ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή γεωλογικών και γεωφυσικών μετρήσεων στο πεδίο σε αυτή την περιοχή που βρίθει ιστορικών θησαυρών. Στις 13 Ιουλίου, οι εργασίες συνεχίστηκαν στο νησί της Αίγινας, όπου η ομάδα διεξήγαγε εργασίες πεδίου στον αρχαιολογικό χώρο του ναού του Απόλλωνα, προκειμένου να εκτιμήσει τους κινδύνους των φαινομένων της κλιματικής αλλαγής που απειλούν το μνημείο.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Συμμετοχές στο έργο EUPOLIS 📢

Η Geosystems Hellas συμμετείχε ενεργά στο έργο EUPOLIS και συνέβαλε σημαντικά στην εξέλιξή του. Ακολουθούν ορισμένες αξιοσημείωτες δράσεις:

  • Παρουσίαση στο συνέδριο RSCy 2023

Τον Απρίλιο, η εκπρόσωπός μας, Ειρήνη Μαρίνου, παρουσίασε μια διαδικτυακή εφαρμογή για τη χωροχρονική παρακολούθηση των επιπτώσεων των λύσεων που βασίζονται στη φύση (Nature-Based Solutions – NBS) στο αστικό περιβάλλον και την ευημερία των πολιτών: “The EUPOLIS Visualization Platform” στο πλαίσιο του έργου EuPOLIS (GA 869448). Η παρουσίαση έγινε κατά τη διάρκεια των προφορικών παρουσιάσεων στο συνέδριο RSCy 2023 στην Κύπρο.

  • Συμμετοχή στην 5η συνεδρίαση της ολομέλειας των εταίρων

Η Geosystems Hellas συμμετείχε με μεγάλη χαρά στην 5η συνάντηση ολομέλειας των εταίρων του έργου H2020 euPOLIS στο Gladsaxe της Δανίας. Η εκπρόσωπός μας, Ειρήνη Μαρίνου, παρουσίασε τις εξελίξεις του έργου και συμμετείχε ενεργά σε γόνιμες συζητήσεις για την ανταλλαγή γνώσεων με άλλους εταίρους του έργου.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Παρουσιάσεις έργου EUMARS 📢

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τις πρόσφατες παρουσιάσεις των έργων μας σε δύο εκδηλώσεις υψηλού κύρους:

  • RISE-SD 2023 – Συμπόσιο έρευνας και καινοτομίας για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα

Παρουσιάσαμε το έργο EUMARS στο RISE-SD 2023, μια εξέχουσα εκδήλωση που επικεντρώνεται στην έρευνα και την καινοτομία στην ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα. Η παρουσίασή μας ανέδειξε τις συνεισφορές και τις προόδους του έργου σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα.

 

  • CYPSEC 2023 – Συνέδριο Άμυνας και Ασφάλειας της Κύπρου

Σε μια άλλη σημαντική εκδήλωση, παρουσιάσαμε το έργο EUMARS στο CYPSEC 2023, ένα συνέδριο αφιερωμένο στα θέματα άμυνας και ασφάλειας της Κύπρου. Η παρουσίαση υπογράμμισε το ρόλο του έργου στην ενίσχυση των δυνατοτήτων άμυνας και ασφάλειας.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Έργο COMPOLIVE 📢

Η εταιρεία μας, Geosystems Hellas, συμμετείχε ενεργά σε ημερίδα για τη διαχείριση των αποβλήτων ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης στις 16 Μαΐου 2023.

Επιπλέον, η ομάδα μας, αποτελούμενη από τους Ι.Ν. Παπαδημητρίου, Δ. Λουλουδάκη, Ι. Δασκαλάκη, Β. Χαραλαμποπούλου και Τ. Μανιό, παρουσίασε το επιστημονικό άρθρο με τίτλο “Comparison of three algorithms for tree crown area and available pruning biomass monitoring” στη Γενική Συνέλευση της EGU 2023 στη Βιέννη της Αυστρίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 28 Απριλίου 2023.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Ολομέλεια των εταίρων του έργου HEART 📢

Το έργο HEART πραγματοποίησε την πρώτη του δια ζώσης ολομέλεια των εταίρων στην Αθήνα από τις 31 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου, με οικοδεσπότη το ΕΜΠ. Η Geosystems Hellas (GSH), ως επικεφαλής του WP8 “Exploitation Activities, Route to the Market, and Project Sustainability”, παρουσίασε την τρέχουσα πρόοδο που σχετίζεται με τη μελλοντική αξιοποίηση των κύριων εκμεταλλεύσιμων αποτελεσμάτων του έργου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα πρόσφατα εργαστήρια της πλατφόρμας Horizon Results Booster Platform που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, η GSH ανέλαβε την ηγεσία σε όλες τις δραστηριότητες που αφορούν την απόκτηση και την καταγραφή των απαραίτητων συνόλων δεδομένων για τις αναλύσεις του έργου. Ακόμη, η GSH διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή ανάπτυξη διαφόρων εργαλείων που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του έργου HEART.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ολομέλειας, η GSH μοιράστηκε ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες ανάπτυξης και απόκτησης δεδομένων, ασχολήθηκε με πιθανούς κινδύνους και εμπόδια και περιέγραψε μελλοντικά σχέδια για την επιτυχή ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών και δραστηριοτήτων.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Συνάντηση έναρξης του έργου XYLELLA 📢

Στις 10 Μαΐου 2023, η Geosystems Hellas συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου XYLELLA. Αυτό το σημαντικό γεγονός σηματοδότησε την έναρξη της συνεργασίας και των προσπαθειών μας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που θέτει η Xylella fastidiosa, ένα επιβλαβές παθογόνο των φυτών που επηρεάζει διάφορα φυτά.

Μάθετε περισσότερα για το έργο κάνοντας κλικ εδώ.

 

📢 Νέα του έργου EYE 📢

Η εταιρεία μας συμμετείχε στη 2η Ετήσια Συνάντηση και Θερινό Σχολείο του Έργου EYE, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου στο Ινστιτούτο Χωρικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Επιστημών Περιβάλλοντος και Ζωής του Wroclaw. Αυτή η δυναμική εκδήλωση, που παρείχε τη δυνατότητα για δια ζώσης όσο και ηλεκτρονική συμμετοχή, διευκόλυνε την πολύτιμη συνεργασία μεταξύ των εταίρων του έργου. Η συνάντηση περιλάμβανε διεισδυτικές παρουσιάσεις που κάλυπταν την τρέχουσα έρευνα, την πρόοδο του έργου και τα μελλοντικά σχέδια.

 

 


Είμαστε ευγνώμονες για τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν για να προβάλουμε την τεχνογνωσία μας, να συνεργαστούμε με εταίρους από τον κλάδο και να συμβάλουμε σε εξελίξεις αιχμής στον τομέα των γεωχωρικών λύσεων. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην παροχή καινοτόμων και κορυφαίων υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η Geosystems Hellas σας εύχεται καλό καλοκαίρι!!!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες συναρπαστικές ενημερώσεις από την GEOSYSTEMS HELLAS στο μέλλον!

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο